GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €45,00. Anders €5,95 verzendkosten

Hoera mijn hond is jarig, 5 tips om het onvergetelijk te maken

 

Je kent het wel. Je hond is binnenkort jarig en eigenlijk wil je dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar hoe pak je dat nu aan? In dit blog geven we je een aantal leuke en bruikbare tips.

1. Versier je woonkamer
Hoe leuk is het als je je woonkamer de avond tevoren leuk versiert met ballonnen en slingers. Zo krijgt de plek waar je hond zich thuis voelt een feestelijk tintje. De allerleukste decoratie om je woonkamer mee te versieren komt uiteraard van de Boebus collectie.

2. Het lekkerste verjaardagstaartje mag niet ontbreken
Je verrast je hond natuurlijk het meest met iets lekkers. En op de verjaardag van jouw hond moet dat ook iets bijzonders zijn. Een echt verjaardagstaartje voor je allerliefste schat. Ze zijn er in verschillende kleuren, maten en smaken. Je hond zal er van smullen.

3. Nodig een aantal hondenvriendjes uit voor een wandeling
Spreek met een aantal bevriende honden en hun baasjes af om op de dag zelf een gezellige wandeling te maken. Want van een wandeling zal je hond absoluut genieten. 

4. Kom na de wandeling nog even samen bij je thuis
Hoe leuk is het om met de baasjes en hun honden nog even na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje. En dat alles natuurlijk geheel in stijl.

5. Zorg voor een snoepzak
En bij vertrek krijgt iedere hond natuurlijk een heerlijk gevulde snoepzak. De perfecte afsluiting van een leuke dag. 

En natuurlijk zijn al deze leuke en lekkere spulletjes uit onze webshop ook voor andere gelegenheden te gebruiken. Een ding is zeker, je zult altijd origineel uit de hoek komen.

 

www.partydogs.nl 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd